SMS upozornění: nejdůležitější upozornění vždy po ruce

3 minuty čtení
Eva Svobodová

Od února si v Enectivě můžete kromě e-mailu nechat zasílat podle vlastní potřeby i upozornění SMS zprávou. Nastavení i ztišení takového upozornění je snadné a intuitivní. Krátké upozornění vám v kapse zabzučí jen po splnění vámi nastavených kritérií a nebude vás vyrušovat pokud jste právě na dovolené!

Proč si přidat SMS upozornění?

V případě opravdu akutních událostí, jakými je rozsáhlý únik vody nebo jiné energie se hodí mít upozornění okamžitě po ruce. Proto jsme Enectivu rozšířili o SMS upozornění, která umožňují každému uživateli přidat telefonní číslo, na které budou chodit upozornění o mimořádných a kritických stavech.

Jak si SMS upozornění nastavím?

V aplikaci Enectiva v záložce Upozornění si kromě již zažitého rozesílání upozornění na mail snadno přidáte i upozornění do SMSky. Po kliknutí na Nastavit telefonní číslo pro SMS upozornění v dolní části stránky budete vyzváni, abyste zadali telefonní číslo. Následně SMSkou obdržíte ověřovací kód, který do aplikace zadáte a potvrdíte. Na toto číslo pak mohou upozornění chodit.

sms upozornění

Pro aktivaci této doplňkové služby a nastavení individuálního limitu (počtu) SMS upozornění nás kontaktujte. Vzhledem k tomu, že jsou SMS zprávy zpoplatněny operátory, je cena za jedno telefonní číslo přidané do služby 50 Kč bez DPH měsíčně. Po přesažení limitu 30 SMSek stojí každá další 2 Kč. Rozšíření limitů lze nastavit podle potřeb permanentně i jen na jeden měsíc.

Od teď můžete dostávat upozornění nejen na e-mail, ale přímo do SMSky, pokud si tuto možnost zaškrtnete při přidávání nového nebo aktualizování existujícího upozornění. Gratulujeme! :-) Nedaří se mi nastavit SMS upozornění.

Od teď můžete zvolit, zda vám upozornění přijde na e-mail, do SMSky nebo oběma způsoby. V rámci jedné organizace (jednoho zákazníka) si může každý uživatel s jedinečnými přihlašovacími údaji nastavit vlastní číslo, kam mu budou SMS zprávy chodit.

Co je dobré vědět?

Upozornění si pořád můžete upravit na míru tak, jak jste zvyklí, a zasílat si upozornění SMS a/nebo na mail. SMS upozornění přidáváme na přání zákazníků, aby byli v případě nutnosti pohotově upozorněni.

Upozornění vás nebudou rušit, když jste na dovolené. SMS upozornění si jednoduše vypnete jak dopředu (například pokud víte, že budete na konci měsíce na dovolené) nebo s okamžitým účinkem.

Každý zákazník má nastavený limit, který si správce může zobrazit a kontrolovat. Mají tak přehled o počtu odeslaných SMS upozornění. V případě potřeby mohou požádat o navýšení limitu pro SMS zprávy nad základní rozpočet. Před vyčerpáním limitu pro zákazníka přijde na všech uživatelům používajícím SMS upozorňování mail o přiblížení se k limitu.

Upozornění všeho druhu, které aplikace pro energetický management Enectiva nabízí, vám ušetří čas, peníze i námahu. Plýtvání odhalíte okamžitě. Enectiva vás upozorní ať už jste kdekoli a vy tak zvládnete energetický management na home-office.

Máte dotaz ohledně SMS upozornění nebo máte nějaký nápad? Ještě nemáte aplikaci Enectiva? Budu se těšit na vaše e-maily na eva.svobodova@enerfis.cz.