Správa nemovitostí - On-line

2 minuty čtení
Tým Enectiva

Vytvořili jsem nový modul, který doplňuje systém pro energetický management. Modul Facility je nápomocen každému správci budovy, který musí evidovat dokumenty, sledovat stav technologických zařízení na jednotlivých budovách, plánovat údržbu i revize, sledovat jejich platnost či evidovat důležité kontakty.

Základní přednosti zůstaly stejné jako u části týkající se energetického managementu. Přehledné zpracování, které pochopí opravdu každý. Příznivá cena jež je odstupňována dle počtu spravovaných budov a zařízení. Dokonce nabíbzíme i plán pro jednu budovu jež je zcela zdarma. Tento je určen především pro provozovatele SVJ. Nepřehlédnutelným pomocníkem je plánovací kalendář, který slouží pro plánování povinností jakou jsou revize, kontroly, prohlídky. Zjednodušení údržby budovy je markantní. Vše má majitel nebo manažer budovy pod kontrolou.

Struktura portfolia budov, které do aplikace přiřadíte je čistě na Vás. Můžete je sdružovat do komplexů a sledovat tak propadlé revize za všechny budovy dohromady, nebo si je zobrazit za každou budovu zvlášť. Tím jsme docílili toho, že systém Facility je použitelný jak pro jednotlivé buduvy, SVJ, tak pro celá města nebo property manažery, kteří se starají o desítky či stovky budov.

Online správa nemovitostí

Vytvořili jsme pro vás názorná videa, která představují, jak se se systémem Facility pracuje.

Hlavním cílem aplikace Facility je úspora času všem správcům budov a zavedení jasného a přehledného systému, kterému budou rozumět majitelé, správci, uživatelé, nájemníci i dodavetelé služeb, které jsou při provozu budov potřeba.

V případě zájmu o naši aplikaci nás neváhejte kontaktovat na obchod@enectiva.cz