Enectiva řešení - počítadlo osob

2 minuty čtení
Tým Enectiva

Připojte své počítadlo osob na Enectivu

Enectiva (www.enectiva.cz) je on-line nástroj pro energetický monitoring, který dokáže nejen odhalovat plýtvání, motivovat k úsporám, ale také poskytovat mnoho informací o energetických spotřebách. Ty následně leccos vypovídají o našem běžném chování.

Systém Enectiva čerpá a následně vyhodnocuje data ze všech druhů měřidel a senzorů, ovšem lze jej i propojit s počítadlem osob.

Hlavní přínosy počítadla průchodů

  • Maximální přehled o návštěvnosti Vašeho objektu

  • Možnost vyhodnocovat vliv kampaní na návštěvnost a prodej

  • Možnost plánovat směnný provoz v závislosti na vytížení a návštěvnosti

Při připojení počítadla osob do Enectivy získáte unikátní analýzy s minimální investicí. Zjistíte energetickou spotřebu v závislosti na počtu lidí v celém objektu, či pouze v jednom oddělení. Můžete tak porovnávat jednotlivé segmenty a cíleněji motivovat zaměstnance/zákazníky k energetické hospodárnosti.

Hlavní přínosy aplikace Enectiva

  • Komplexní návrh na zefektivnění chodu centra

Systém Enectiva rozpozná plýtvání či neefektivní zacházení s energiemi, díky čemuž jsou naši energetici následně schopni vašemu centru či konkrétnímu nájemníkovi vytvořit komplexní plán úspor, který nezřídka ušetří majiteli 20 % energetických výdajů.

  • Všechny vaše náklady a spotřeby, detailně a na jednom místě

Všechna měřidla v jedné aplikaci. Nejenom, že se zbavíte administrativní zátěže, ale zároveň získáte detailní zprávu a analýzu o spotřebě všech odebíraných energií v závislosti na čase, klimatických podmínkách, počtu návštěvníků či obsahu obsazené plochy.

  • Zaměření se na problém a jeho vyřešení

Okamžitá detekce havárií či plýtvání pro možnost okamžitého zásahu a návrh na vypracování prevenčních a úsporných opatření.