Enectiva řešení - úsporné projekty

2 minuty čtení
Tým Enectiva

Sledujte průběh svých úspor s Enectivou

Enectiva (enectiva.cz) je systém, za kterým stojí tým technologů, energetiků, vývojářů a mnoho dalších profesionálů v oboru energetického managementu. Společně vyvinuli unikátní systém, který dokáže v reálném čase odečítat měřidla, odhalovat plýtvání, motivovat k úsporám a vyhodnocovat získaná data. Ta následně leccos vypovídají o našem chování.

Systém Enectiva čerpá a následně vyhodnocuje data ze všech druhů měřidel a senzorů, ovšem lze jej i propojit s počítadlem osob či jinými měřícími technologiemi.

Instalujete LED osvětlení, kogenerační jednotku, fotovoltaické panely či jinou úspornou technologii? Jistě potřebujete sledovat jaké úspory váš projekt přináší. Enectiva dokáže automaticky vyhodnocovat ekonomické parametry úsporných projektů na základě sběru reálných dat z měřidel a to on-line. Nemusíte řešit náročnou administrativu jelikož vám reporty z vašich projektů chodí pravidelně emailem či dostaváte SMS zprávy o kritických stavech. Stejně tak lze využít naši analytiku a monitoring úspor pro vaše EPC projekty. Jako podklad pro jejich financování, kdy přístup k výsledkům mají všechny zúčastněné strany v EPC projektu.

Hlavní přínosy Enectivy v oblasti úsporných projektů

  • Možnost v reálném čase sledovat výsledky a přínos úsporných opatření

  • Možnost vyhodnocovat vliv kampaní na návštěvnost a prodej

  • Automatický reporting výsledků i průběžných ukazatelů úsporných projektů na vodě, elektřině, teple i chladu

Hlavní přínosy aplikace Enectiva

  • Komplexní návrh na zefektivnění chodu centra

Systém Enectiva rozpozná plýtvání či neefektivní zacházení s energiemi, díky čemuž jsou naši energetici následně schopni vašemu centru či konkrétnímu nájemníkovi vytvořit komplexní plán úspor, který nezřídka ušetří majiteli 20 % energetických výdajů.

  • Všechny vaše náklady a spotřeby, detailně a na jednom místě

Všechna měřidla v jedné aplikaci. Nejenom, že se zbavíte administrativní zátěže, ale zároveň získáte detailní zprávu a analýzu o spotřebě všech odebíraných energií v závislosti na čase, klimatických podmínkách, počtu návštěvníků či obsahu obsazené plochy.

  • Zaměření se na problém a jeho vyřešení

Okamžitá detekce havárií či plýtvání pro možnost okamžitého zásahu a návrh na vypracování prevenčních a úsporných opatření.