Vodní štít automaticky detekuje únik vody

2 minuty čtení
Eva Svobodová

V tomto článku se dozvíte:

  • co je vodní štít
  • jak ho spustit a ochránit se před únikem vody

Už jste se někdy strachovali, zda neuniká voda? Zamysleli jste se někdy nad tím, jak nechtěnému úniku vody zabránit? Řešením je nová vychytávka zabudovaná do aplikace Enectiva. Vodní štít pracuje za vás: automaticky vás upozorní na nechtěný únik vody!

Jak aktivovat vodní štít v aplikaci Enectiva?

Zapnutí vodního štítu je velmi intuitivní: po přihlášení do Enectivy v sekci Měřidla zvolte “voda”. U měřidel se vpravo zobrazuje ikonka šedého štítu. Kliknutím zmodrá a vy víte, že pokud dojde k podezřelé spotřebě vody, budete upozorněni na email. Emailové adresy, na které upozornění chodí, snadno upravíte opětovným kliknutím na ikonu štítu nebo v sekci Upozornění, kde můžete vodní štít i deaktivovat.

Planý poplach? Dejte nám to vědět!

Abyste si nemuseli sami nastavovat kritéria, při jejichž splnění budete upozorněni, udělali to naši vývojáři za Vás. V Enectivě se neustále staráme o vylepšování a opravování všech funkcí. Může se ale stát, že budete upozorněni na únik vody i v případě, že půjde o běžnou spotřebu. I na takový případ jsme mysleli a pokud tato situace nastane, v mailovém upozornění klikněte na podrobnosti a označte ho jako planý poplach. My pak budeme moci pracovat na dalším zpřesnění naší detekce. Děkujeme, že spolupracujete na vylepšení Enectivy!

Aktivujte vodní štít ještě dnes v aplikaci Enectiva!

V případě jakéhokoliv dotazu nebo připomínky se na nás neváhejte obrátit na eva.svobodova@enerfis.cz.